NIEUWE CURSUS!

Familiekunde Vlaanderen (FV) - regio Dendermonde

organiseert in NOVEMBER 2017 een NIEUWE CURSUS:

4 lesavonden op woensdag

ALDFAER 6 voor BEGINNERS

De lessenreeks is speciaal bestemd voor (beginnende) genealogen die hun familiegegevens willen archiveren, bewerken, opmaken van kwartierstaat & stamboom met behulp van het gebruiksvriendelijk Nederlandstalig computerprogramma ALDFAER 6.

Wanneer: Er worden 4 lesavonden voorzien op woensdag 08, 15, 22 en 29 november 2017.

Waar: In het Genealogisch Documentatiecentrum "Vincentius" Kerkstraat 97 te Dendermonde.

Uur: vanaf 19.00 u opstellen en opstarten laptop; start van de les onder leiding van Frans De Block om 19u30 (stipt !) - einde voorzien rond 21u45.

Kostprijs: 40.00 Euro (-10% voor nationale leden van Familiekunde Vlaanderen = 36,00 Euro), inclusief de nodige bestanden en syllabus op een geheugenstick en een drankje (thee, koffie, water, fruitsap).

Het inschrijvingsbedrag dient vooraf overgemaakt met vermelding van de naam van de cursist op ons rekeningnummer: BIC: KREDBEBB - IBAN: BE15 4428 6138 9130 van Familiekunde-Dendermonde.

Nuttige info:

  • Gelieve bij interesse zo snel mogelijk in te schrijven, wegens het beperkte aantal plaatsen.
  • Inschrijven (of info) via ons mailadres info@familiekunde-dendermonde.be
  • Gebruik én gebruikskennis van een draagbare pc (laptop) is een must.

ALDFAER 6 voor beginners.

  • Op de eerste lesavond installeren we Aldfaer 6 , maakt u kennis met het programma en de basismogelijkheden voor het invoeren, het raadplegen en wijzigen van gegevens, en het genereren van eenvoudige rapporten.
  • Op de tweede lesavond wordt aandacht besteed aan het navigeren in de database, de personenlijst, het zoeken van gegevens binnen de database, de controle en het onderhoud van gegevens en het beheer van bestanden.
  • Op de derde lesavond worden andere aspecten van het programma behandeld: het toevoegen van foto's en documenten, het maken van groepen, het tonen van verwantschappen tussen personen in de database, het gebruik van bonusrapporten en het importeren en exporteren van Gedcombestanden.
  • De vierde lesavond zal gericht zijn op behandelen van vragen en het oplossen van problemen.

Van harte welkom!